Turnédag 1

Hej!
Idag så var vi på Frösåkersskolan och Österbyskolan. Det har gått bra, idag var också den stressigaste dagen. Det var roligare att spela för Frösan än för Österby, däremot hade Österby större "scen". Det gick väl ganska jämt upp...

Vi började klockan 07.30 (puh!) med att byta om till respektive rollfigur. Därefter så kollade vi att allt fanns på plats. Sen körde teatergruppen lite "Bagare Bengt"... Sen så fick vi öva på dansen och "Vi går tillsammans" också. Jag var jätterädd för att säga fel på den sista repliken. Den lyder "Nu hoppas vi att ni haft en trevlig stund här i *lokal*...". Tänk om man sagt fel lokal! Usch!

Tack "mattanter" på Frösan för de goda bullarna!

Ja, sen var det ju bara att plocka ner allt och in i bussarna med det. Sen åkte vi till Österbybruk. Jag och Tessi åkte med Gunbritt i hennes röda folkvagnsbuss... I Österby så gick vi först och åt, sen så riggade vi allt. "Scen" och ljus för teatergruppen och ljud för musiken.

Bettans pappa och Elinas pappa var jättesnälla och både skjutsade och hjälpte till att rigga! TACK!

Ja, det var skönt att komma hem. Nu väntar måndagen med bara en föreställning på Olandsskolan och sen på tisdag så ska vi spela de två SISTA föreställningarna av "TILLSAMMANS". Det känns lite tråkigt. Men å andra sidan så kommer vi ju att fortsätta med barnteatern.... Då får man något nytt att tänka på.

Ha det bra!
HJ

HJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback