Torsdag

Hej!
Jag var så trött när jag kom hem igår att jag inte orkade blogga... Så jag bloggar nu istället. Jag jobbade lite i mammas butik igår, inte alls så roligt. Jag hade knappt några kunder så jag tittade på klipp från SVTs hemsida med "Filippa Bark". Hon är suverän alltså!

Sen så åkte jag in till Uppsala. Lite tankspridd är man ju, skulle gå uppför trapporna till pappas jobb och jag går och går. Tänker inte riktigt, och så plötsligt finns det inga fler trappor att gå uppför, Jag hade gått upp till deras vind, det var bara att gå ner några trappor igen...

Bussen jag åkte till Uppsala i var Swebus nya etanolbuss. Den hade till och med bälten. Det stod på en skylt att det skulle vara mer komfortabelt att åka den bussen. Pyttsan, man kunde ju knappt lösa ett korsord för att det skakade så mycket. Jag tror att Swebus börjar känna sig lite hotade av att KR Trafik ska ta över deras turer också. Jag hoppas att KR gör det, för de har mycket bättre bussar.

Sen så var jag på teater, Stjärnsmällar och Svarta hål, med Gustav Levin och Viveca Dahlén. Jag träffade Viveca efteråt och hon sa att hon hört talas om mig, det är just typiskt... Jag träffade Gustav också. De var trevliga båda två. Sen så var jag på första akten av genrepet av "Juvenalordens En kalabalik i sänder". Ikväll ska jag se hela på premiären, det ska bli roligt.

DAGENS CITAT:
Programledaren i Robins har Peter Magnusson (Hey Baberiba) på besök. Han frågar Filippa Bark om hon har någon fråga till Peter, hon svarar:
"Ja, hur stavar man till Eurythmics?"

Ha det bra!
Linus

Kommentarer
Postat av: Robban

Visste du att Eurythmics har skapat all musik som någonsin existerat i världen? ganska bra jobbat! :)

2007-04-14 @ 17:16:50
Postat av: David

Ja det stämmer faktiskt, det har jag också hört.

2007-04-17 @ 22:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback